Nalagam zemljevid ....

Datum / Čas
Date(s) - 25/10/2016
8:30 dop

Lokacija
VDC Šentjur

Kategorije Ne Kategorije


Vabimo vas na 22. delovni sestanek/seminar sekcije računovodij varstveno delovnih centrov, ki bo

 v torek, dne 25.10.2016, ob 9.30 uri,

v prostorih Varstveno delovnega centra Šentjur.

Zbiranje vseh udeležencev je od 9.00 do 9.30 ure.

 Predlagan dnevni red:

  1. Ugotovitev prisotnosti
  2. Izvedba predavanja na temo komunikacije, komunikacijske motnje, reševanje konfliktnih situacij, nesporazumov, stres na delovnem
  3. mestu (predavanje bo potekalo od 9.30 do 12.30 ure)
  4. Razno: pregled zapisnika 21. seje, povračilo stroškov uporabnikom, druga povračila zaposlenim (jubilejne nagrade…), izvržba v postopku obračuna plač…

Na naših srečanjih smo že računovodje sprejele sklep, da pripravimo dvodnevno srečanje, ki bi vključevalo tudi teme izven našega strokovnega področja dela. Pri svojem delu potrebujemo tudi ogromno znanja in potrpežljivosti pri komunikaciji tako s poslovnimi partnerji, kot sodelavci ter našimi uporabniki. Nenehno imamo številne priganjalce (FURS, Ajpes, UPJ, MDDSZ….do poslovnih strank, sodelavcev, uporabnikov) in smo v časovni stiski ter doživljamo številne strese.

Zato smo na naše srečanje povabili predavateljico, ki  že vrsto let izvaja predavanja s področja javne retorike, nastopanja, komuniciranja…, ki predava za številna slovenska podjetja. Kotizacija za predavanje znaša 10,00 €, računi bodo izdani po izvedenem predavanju.

Vse člane vabimo, da se delovnega sestanka  udeležite. Več prisotnih članov pomeni tudi večje število različnih mnenj in idej in prispeva k večji ustvarjalnosti naše sekcije. Svojo prisotnost, prosim, da potrdite pri Marti Zdolšek, VDC Šentjur ali na elektronski naslov: finance@vdc-sentjur.si.

 

Predsednica sekcije:                                                       Predsednica Skupnosti:

Marta Zdolšek                                                                Mirjana Česen

Objavljeno v .